fb yt

Λ. Καματερού 14, Καματερό. Για ραντεβού καλέστε στο 210-2323020 ή κλείστε online

Κρυολιπόλυση - Cooltech Cryolipolysis

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Είναι μη επεμβατική τεχνική μείωσης του τοπικού λίπους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος δυο έως τεσσάρων μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πως λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ψύχος. Μέσω της αναρρόφησης με ειδικές κεφαλές, απομονώνεται το λίπος επιλεκτικά στις περιοχές που το έχουν ανάγκη και μειώνεται αυτόματα η αιματική ροή. Η αναρρόφηση βοηθάει την πιο βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους. Με την χρήση ειδικών μεμβρανών πριν την τοποθέτηση των κεφαλών διασφαλίζεται η ασφάλεια των τριγύρω ιστών, της επιδερμίδας αλλά και του κολλαγόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων οδηγεί στο θάνατό τους τις επόμενες εβδομάδες και η απομάκρυνση τους γίνεται μέσω του λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Η διαδικασία αυτή είναι σταδιακή και ελεγχόμενη οπότε δεν εμπερικλείει κανέναν κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τι να περιμένω κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το Cooltech Cryolipolysis;

 • Αρχικά είναι απαραίτητη η εκτίμηση από τον ειδικό που θα κάνει την τοποθέτηση των κεφαλών για τα ακριβή σημεία εφαρμογής, τον προσανατολισμό των κεφαλών και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της λιποζώνης.
 • Δεν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών μεμβρανών.
 • Η αναρρόφηση των κεφαλών δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα τραβήγματος και πίεσης ενώ η αίσθηση ψύχους φεύγει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.
 • Κατά την διάρκεια της μιας ώρας που διαρκεί η θεραπεία, ο πελάτης είναι αναπαυτικά ξαπλωμένος.

Τι να περιμένω μετά την θεραπεία;

Εφόσον η κρυολιπόλυση συνιστά μια μη επεμβατική μέθοδο, δεν πονάει και δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Οι ιστοί πέραν του λιπώδους σε αντίθεση με άλλες τεχνικές λιπόλυσης δεν υφίστανται καμία βλάβη και αυτό επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η περιοχή μετά την αφαίρεση των κεφαλών είναι ερυθρή για λίγες ώρες, ενώ για λίγες ημέρες πιθανόν να παρατηρηθούν αιματώματα, ευαισθησία στην αφή, υπαισθησία (μούδιασμα), κνησμός (φαγούρα) ή οίδημα τοπικά.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για το Cooltech Cryolipolysis;

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης δεν αφορά όλο το σώμα και δεν είναι λύση στην παχυσαρκία. Πρόκειται για ποσότητες ανενεργού λίπους, υποδόριου και όχι σπλαχνικού το οποίο ανθίσταται σε δίαιτες και γυμναστική. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνθρωποι κοντά στο φυσιολογικό σωματικό βάρος οι οποίοι έχουν περιοχές εναπόθεσης λίπους οι οποίες είναι μεγαλύτερες του 1.5 εκατοστού και δεν συνοδεύονται από ιδιαίτερη περίσσεια δέρματος .

Ποιες είναι οι συνήθεις περιοχές που εφαρμόζεται;

Η χρήση διαφορετικού μεγέθους κεφαλών μας παρέχει την δυνατότητα αντιμετώπισης διαφορετικών περιοχών όπως:

 • άνω και κάτω κοιλιακή χώρα
 • πλάγια κοιλιακή χώρα («λαβές το έρωτα»)
 • γλουτοί (ψωμάκια)
 • έσω μηροί
 • γόνατα
 • χέρια
 • πλάτη

Ποιο το αποτέλεσμα του Cooltech Cryolipolysis, πότε είναι εμφανές και πόσο διαρκεί;

Με κάθε θεραπεία Cooltech Cryolipolysis εκτιμάται ότι αποπίπτει (πεθαίνει) 20% – 40% του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της εφαρμογής. Από την στιγμή που τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποπίπτουν, δε ξαναδημιουργούνται εφόσον τηρείται μελλοντικά ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Το αποτέλεσμα ξεκινά να γίνεται ορατό 20 ημέρες μετά την συνεδρία και η τελική εκτίμηση του είναι στις 60-90 ημέρες, οπότε εκτιμάται αν θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρία.

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας... για προσφορές και ιατρική ενημέρωση.

Σχόλια Ασθενών:

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή
9πμ - 9μμ κατόπιν ραντεβού

Τρόποι Πληρωμής
Visa, American Express, MasterCard
Έως 6 άτοκες δώσεις

cards

Go Top