fb yt

Λ. Καματερού 14, Καματερό. Για ραντεβού καλέστε στο 210-2323020 ή κλείστε online

Νέα

Σμιλεμένο σώμα χωρίς χειρουργείο; Και όμως γίνεται με τα νήματα σώματος!

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα σμιλεμένο σώμα, λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ίσως να είναι κάπως αργά για να υποβληθείτε σε κάποια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Άμεση λύση όμως, με αποτελέσματα που θα είναι ορατά γρήγορα και χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, μπορούν να σας δώσουν τα νήματα σώματος.

Πρόκειται για τα θεαματικά αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή βιο-απορροφήσιμων νημάτων στο σώμα. Μια καινοτόμα και ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και της ανόρθωσης περιοχών του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τα νήματα PDO είναι ιατρικά νήματα, τα οποία όταν εισαχθούν στο δέρμα πυροδοτούν την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα και ανορθώνουν άμεσα γλουτούς, μπράτσα, κοιλιά και το εσωτερικό των μηρών χωρίς χειρουργείο ή ολική αναισθησία. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, με μια σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα: έχουν αγκυστροειδή μορφή, με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου καθώς δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή εσωτερικά του δέρματος, ενώ έχουν εξαιρετική ανορθωτική δράση.

Τα νήματα PDO τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που χρειάζονται σύσφιξη, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει το δέρμα στις παραπάνω περιοχές του σώματος.

Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθησίας και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και τη φύση του προβλήματος.

Με την εφαρμογή των νημάτων στο σώμα μπορείτε να:

 • Ανορθώσετε τους γλουτούς κατά 2 εκατοστά, και να αποκτήσετε λείο, σφριγηλό δέρμα.

 • Ανορθώσετε το εσωτερικό των μηρών, ένα δύσκολο σημείο του σώματος που δύσκολα σμιλεύεται, ακόμη και μέσω της πλαστικής χειρουργικής.

 • Ανορθώσετε το εσωτερικό των μπράτσων, ένα δύσκολο σημείο που ακόμη και η γυμναστική δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η εφαρμογή των νημάτων θα εξαφανίσει τη χαλάρωση.

 • Ανορθώσετε την κοιλιά σας, εξαλείφοντας την πλαδαρότητα, χωρίς σημάδια και πόνο.

Τα πλεονεκτήματα των νημάτων PDO είναι πολλά για τις ασθενείς:

 • Τα αποτελέσματα διαρκούν 1 χρόνο.

 • Γρήγορη διαδικασία, από 30 λεπτά έως 1 ώρα.

 • Τα νήματα δεν είναι ορατά στο γυμνό μάτι και δεν αισθάνεστε την ύπαρξή τους.

 • Απαιτείται μόνο επάλειψη αναισθητικής κρέμας.

 • Δεν προκαλούν αλλεργίες.

 • Δεν απαιτείται αποθεραπεία και επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

 • Δεν υπάρχουν ουλές και σημάδια.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να καθορίσουμε τα σημεία εφαρμογής των νημάτων στο δικό σας σώμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος, ανεξαρτήτως της περιοχής εφαρμογής, είναι 1 χρόνος και η τελική εικόνα του σώματός σας θα σας ενθουσιάσει.

Οι 6 λύσεις ομορφιάς που σας προσφέρουν τα fillers.

 

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν ότι με τα fillers μπορούν να αποκαταστήσουν τις φθορές που δημιουργούνται στο δέρμα με την πάροδο των χρόνων.

Ρυτίδες, ζυγωματικά και χείλη που έχουν χάσει τον όγκο τους μπορούν να ανανεωθούν δραστικά και άμεσα με τη χρήση τους. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε λίγες ώρες και η διάρκεια στο αποτέλεσμα είναι τόσο μεγάλη που εκατομμύρια γυναίκες τα έχουν κυριολεκτικά λατρέψει ως θεραπεία ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Τα fillers είναι ενέσιμες θεραπείες που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ που φυσιολογικά υπάρχει στο δέρμα μας, αλλά χάνεται σταδιακά όσο μεγαλώνουμε, χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή και είναι απόλυτα ασφαλές για σχεδόν όλες τις γυναίκες.

Όμως η δράση τους δεν αφορά μόνο το πρόσωπο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι χρήσης που μπορούν να σας απαλλάξουν από διάφορα αισθητικά προβλήματα.

Ας δούμε πώς αλλιώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα fillers.

Κάνουν αόρατη τη κυτταρίτιδα

Πολλές γυναίκες, ακόμη και όσες είναι αδύνατες, μπορεί να έχουν εμφανίσει κυτταρίτιδα. Αυτές οι μικρές κοιλότητες που δημιουργούνται στο δέρμα που πάσχει από κυτταρίτιδα μπορούν να αποκατασταθούν με ενέσιμα fillers. Και αυτό γιατί, οι προβληματικές περιοχές «γεμίζονται» με το ενέσιμο υλικό κάνοντας τη κυτταρίτιδα αόρατη.

Για το οβάλ του προσώπου

Το σαγόνι χάνει τον όγκο του καθώς μεγαλώνουμε και οι ιστοί χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα το κάτω περίγραμμα του προσώπου να αλλάζει. Με υαλουρονικό οξύ, ειδικό για τη συγκεκριμένη περιοχή, το πηγούνι μπορεί να τονιστεί και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γωνίες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έναν χρόνο.

Για τα ρυτιδιασμένα γόνατα

Η χρήση υαλουρονικού οξέος στις λεπτές γραμμές, που εμφανίζονται στα γόνατά, βοηθά να βελτιωθούν αισθητά και να γεμίσουν με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Για τους ρυτιδιασμένους αγκώνες

Με την έγχυση του ενέσιμου προϊόντος στους αγκώνες, καταφέρνουμε να εξομαλύνουμε αυτές τις ρυτίδες και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, αφού σβήνονται τα σημάδια του χρόνου αλλά και η χαλάρωση.

Για να γεμίσουμε τους λοβούς των αυτιών

Μπορεί να έχετε ένα πολύ περιποιημένο πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες. Όμως υπάρχει κάτι που μαρτυρά την ηλικία σας. Αυτό είναι οι λοβοί των αυτιών, οι οποίοι με τα χρόνια γεμίζουν ρυτίδες και «κρεμάνε», ιδιαίτερα σε όσες γυναίκες φορούν καθημερινά σκουλαρίκια. Τα ενέσιμα fillers γεμίζουν τους λοβούς και τους κάνουν να δείχνουν νεανικοί.

Για κάλυψη των ουλών από ακμή

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί να βοηθήσει τις ουλές που αφήνει η ακμή γεμίζοντας τες και δημιουργώντας ένα σφριγηλό και λείο δέρμα.

Τα Νήματα Προσώπου εγγυώνται το αποτέλεσμα ενός lifting χωρίς νυστέρι!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν ανανέωση του προσώπου τους, χωρίς νυστέρι. Η τάση της εποχής είναι αυτό να γίνεται με τη χρήση Βιο-απορροφήσιμων Ενέσιμων Νημάτων, τα οποία εκτός από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρουν στην Κοσμητική Δερματολογία, βρίσκουν χρήση σε πλήθος άλλων ιατρικών επεμβάσεων όπου ήδη χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια.

Μέσω αυτών των νημάτων, κατορθώνουμε να έχουμε το αποτέλεσμα ενός lifting, με τη διαφορά όμως ότι η τεχνική είναι αναίμακτη, απολύτως ασφαλής και χωρίς καμία επιπλοκή, αναισθησία ή παραμονή στην κλινική. Η τοποθέτηση των νημάτων επανορθώνει το γερασμένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε ηλικία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άνδρες και από γυναίκες.

Η χρήση τους όμως δεν αφορά αποκλειστικά το πρόσωπο. Μπορούν να επανορθώσουν τη χαλάρωση και τη φυσιολογική γήρανση σε σημεία όπως:

 • Τα χείλη

 • Οι παρειές και το μέτωπο

 • Ο λαιμός

 • Τα βλέφαρα και οι σακούλες κάτω από τα μάτια

 • Tους γλουτούς

 • Τα μπράτσα

 • Το στήθος

 • Την κοιλιά.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, εισάγονται ενέσιμα τα νήματα με τη χρήση μικροσκοπικών βελονών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, ανορθώνοντας και βελτιώνοντας την υφή της προβληματικής περιοχής που σας ενδιαφέρει. Ο μικροτραυματισμός που προκαλείται μέσω αυτής της διαδικασίας, διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση των νημάτων είναι συμβατή και με άλλες μεθόδους αντιγήρανσης που πραγματοποιούνται στο Ιατρείο μας.

Τα αποτελέσματα της θεραπεία με Νήματα Προσώπου θα είναι ορατά σχεδόν αμέσως και διαρκώς θα βελτιώνονται για τους επόμενους τρεις μήνες μετά τη θεραπεία. Η δε δράση τους διαρκεί για 2 περίπου χρόνια όπου και έχουν απορροφηθεί ολοκληρωτικά από τον οργανισμό σας.

                                        Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το laser Αλεξανδρίτη

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τελευταία τη μέθοδο αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη. Ίσως να έχετε σκεφτεί να κάνετε κι εσείς κάποια στιγμή, αλλά μπορεί ο φόβος ή η αμφιβολίες να σας έχουν εμποδίσει μέχρι στιγμής να πάρετε την απόφαση. Παρακάτω προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στις συχνότερες απορίες γύρω από το θέμα αυτό. Όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε έναν ειδικό!

 1. Πονάει; Όχι. Σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, αποτριχωτικές ταινίες, φωτόλυση, κλπ) είναι απολύτως ανώδυνη κι αποτελεσματική. Προβλέπεται μόνο ένας μικρός ερεθισμός, που διαρκεί από μια ώρα εώς και μια ημέρα μετά τη συνεδρία.

 2. Μπορεί το λέιζερ να βλάψει το δέρμα; Το laser είναι μια ενισχυμένη ακτίνα φωτός η οποία μεταφέρει υψηλή θερμική ενέργεια στους ιστούς χάριν της μονοχρωματικότητας, αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα.

 3. Μπορώ να ακολουθήσω τη διαδικασία αν έχω ορμονικά προβλήματα; Φυσικά και ναι. Ενημερώστε τον ειδικό για την κατάσταση της υγείας σας πρωτού προχωρήσετε στην αποτρίχωση. Το λέιζερ δεν επηρεάζει αλλά ούτε και προλαμβάνει ορμονικά ζητήματα, παρόλαυτα μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε επιπρόσθετες επαναλήψεις για καλύτερα αποτελέσματα.

 4. Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία που ακολουθείται; Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή, ακολουθεί το ξύρισμα και τέλος περνάμε στην εφαρμογή του laser. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην επιφάνεια όπου γίνεται η εφαρμογή οι θύλακες των τριχών καταστρέφονται λόγω της απορροφητικότητας που έχουν οι θύλακες προς την ενέργεια του laser.

 5. Πόσο μπορει να διαρκέσει μια συνεδρία; Αυτό εξαρτάται κυρίως από την περιοχή την οποία αποτριχώνουμε. Κατά κανόνα, μια εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά εώς μια ώρα.

 6. Τι συμβαίνει στην περίπτωση των ορμονοεξαρτώμενων περιοχών; Οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (πχ: μπικίνι, μουστάκι, πιγούνι, μάγουλα, κ.α) απαιτούν συνήθως εντονότερη παρακολούθησει από κάποιον ιατρό και ταυτόχρονα περισσότερες επαναλήψεις της διαδικασίας.

 7. Γιατί να διαλέξω αυτό το είδος αποτρίχωσης; Γιατί πρόκειται για θεραπεία με μακροπρόθεσμα, ανώδυνα και γρήγορα αποτελέσματα, με τον μικρότερο αριθμό εφαρμογών σε σχέση με άλλες αντιστοιχες μεθόδους. Είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος αντιμετώπισης της τριχοφυίας αυτή τη στιγμή στην αγορά, με στόχο να ανταποκρίνεται σε όλο και πιο εξειδικευμένες περιοχές του σώματος, περιοχές που παραδοσιακά θεωρούνταν δύσκολες ή και αδύνατες να αποτριχωθούν πλήρως.

Η μεσοθεραπεία, αυτόλογη ή ετερόλογη, δεν είναι παρά η μηχανική διέγερση του συνδετικού ιστού που οδηγεί στη φυσική παραγωγή ινοβλαστών, άρα και κολλαγόνου του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Η ενυδάτωση προσώπου είναι η αισθητική διαδικασία που παρέχει υγρασία τόσο στα επιφανειακά όσο και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η πιο βασική αισθητική θεραπεία. Συνίσταται στην αφαίρεση του σμήγματος από τους σμηγματογόνους πόρους της επιδερμίδας του προσώπου.

Η κυτταρίτιδα είναι μικροί σβόλοι λίπους που συσσωρεύονται κάτω από την επιδερμίδα. Το λίπος αυτό δεν χρησιμεύει στον οργανισμό σαν ενέργεια και γι' αυτό δεν καίγεται. Η πασίγνωστη αυτή πάθηση που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες εμφανίζεται σε όλα τα σημεία του σώματος.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας... για προσφορές και ιατρική ενημέρωση.

Σχόλια Ασθενών:

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή
9πμ - 9μμ κατόπιν ραντεβού

Τρόποι Πληρωμής
Visa, American Express, MasterCard
Έως 6 άτοκες δώσεις

cards

Go Top